"На вигляд довбойоби, а по факту - законотворці. Нічого смішного", - блогер про нардепів

Українські нардепи продовжують розчаровувати простих громадян – і навіть не своїми законами, а недостойною поведінкою.

Знімок, обговорюваний в мережі. Фото: Скріншот

У мережі набуває популярності знімок українських народних обранців, що відзначилися неадекватною поведінкою, повідомляють Патріоти України з посиланням на групу ПУЄ.

"На вигляд довбойоби, а по факту - законотворці. До речі, нічого смішного. Саме оці рила, визначають долю всієї країни", - говориться в коментарі до фото.

"Біба і Боба - два долбо...ба... ", "І таких неадекватів там половина", "Обкурені - це точно", "Потому что у нас депутаты связанные одной нитью. Они не могут выгнать или посадить, потому что у самих рыла в пуху и если они посадят, то те кого они посадят расскажут за них. А себя то потом как садить? ", "Вeрховна Рада - цe "воры в законе", при цьому вони приймають закони, які дають ім право чeсно красти. А на фото - цe лишe "кнопкодави", які голосують за потрібні закони, і знають чому", "Два дебила с долблёнными пыками не в тюрьме, а правят или делают вид, страной в которой я живу, мне очень стыдно , а вам, зажравшиеся депутаты, не стыдно? ", "Кандидатам в депутати потрібно проходити психіатричну і наркологічну експертизу. Але посвідчення водія вони якось отримали...... Так "мислять " глибоко", - пишуть учасники групи в коментарях до фото.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...