На замітку "ваті": Стало відомо, хто з українців не зможе скористатись безвізом

Вихваляти Росію і жити з українським "безвізом" не вийде.

Фото: УНИАН

Українці, які проживають на тимчасово окупованих територіях і взяли російське громадянство, матимуть труднощі при оформленні біометричних паспортів для поїздок за кордон. Про це заявив Президент України Петро Порошенко у програмі “Свобода слова” під час прямого включення з Мальти, повідомляють Патріоти України.

“Не буде громадянам з окупованих територій більшого комфорту, ніж громадянам з решти території України. Більше того, я хочу наголосити, що ті громадяни, які отримали російське громадянство – у них виникнуть серйозні труднощі з отриманням біометричного паспорту”, – заявив Порошенко.

До того ж, Президент наголосив, що мешканці окупованих територій повинні визначитись, чи хочуть вони бути громадянами України, чи країни-агресора. Однак ті українці, які не змінили громадянство, матимуть усі комфортні умови для отримання біометричного паспорта. А для решти – це буде дуже потужна мотивація повернення під український суверенітет,– додав Президент.


Україна відводить з лінії фронту танки Abrams. Associated Press пояснила, що з ними не так

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:23

Українські війська відвели американські танки Abrams M1A1 від лінії фронту, оскільки з ними стало складно працювати. Про це пише Associated Press з посиланням на свої джерела. За словами журналістів, у всьому винні російські безпілотники, які повсюдно ...

"Як тільки Су-34 взятий на приціл, він буде приречений": Експерт озвучив формулу знищення російської авіації

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:14

На думку військового експерта, полковника запасу ЗСУ Петра Черника, керовані авіабомби, якими росіяни закидують прифронтові регіони, швидко перестануть бути проблемою, як тільки Україна отримає винищувачі F-16. Про це пише "24 канал", передають Патріот...