На заздрість скрепам: ЄС виділив Україні 1,8 млрд євро макрофінансової допомоги

"За" проголосовали 492 депутата.

ЄС виділив Україні макрофінансову допомогу. Фото: hronika.info.

Європейський парламент підтримав надання третьої програми макрофінансової допомоги Україні. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Як повідомляється, відповідне рішення було прийнято на засіданні в Брюсселі. За пропозицію проголосувало 492 депутата, проти - 107. Ще 13 утрималися.

Затверджена сума макрофінансової допомоги для України склала 1,8 млрд євро.

Нагадаємо, в Європарламенті допустили припинення фінпідтримки українських реформ. За словами комісії Європарламенту по бюджетному контролю, таке рішення може бути прийнято в разі зупинки процесу реформування в Україні.

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...

На місці влучання спалахнула потужна пожежа: Окупанти знову вдарили по Одесі (фото, відео)

середа, 1 травень 2024, 23:18

Увечері 1 травня російські окупанти знову вдарили по Одесі. Про це повідомили місцеві Telegram-пабліки, передають Патріоти України. У мережі з'явилися фото та відео наслідків. Над містом здійнявся дим. За попередніми даними, окупанти вдарили по складу ...