"Наближається велика війна": Генерал США закликав морпіхів готуватися до зіткнення з РФ

На думку американського військового керівництва, не можна виключати масштабних бойових дій у найближчому майбутньому.

 Роберт Неллер. Фото: ria.ru

Командувач Корпусу морської піхоти США генерал Роберт Неллер попередив своїх підлеглих про наближення війни і закликав їх готуватися до цього, повідомляють Патріоти України з посиланням на Military.com.

Відповідну заяву Неллер зробив в ході візиту до американських морських піхотинців, які базуються в Норвегії.

Відзначається, що морпіхи США перебувають там на ротаційній основі на запрошення уряду Норвегії.

Неллер заявив, що морські піхотинці повинні бути готові до війни в будь-який момент і додав, що в майбутньому їх чекає значний бій. При цьому він вказав на Росію і тихоокеанський регіон, як зони конфлікту в майбутньому.

"Сподіваюся, що неправий, але наближається війна... Ви вже берете участь в бою, перебуваючи тут - в інформаційному бою, політичному", - сказав генерала США.

При цьому наголошується, що Росія неодноразово заперечувала проти присутності морських піхотинців США в Норвегії. Також американським морським піхотинцям було заборонено вимовляти слово "Росія" в спілкуванні із засобами масової інформації.

Депортації тривають? Влада РФ примусово вивозить з окупованих територій недієздатних людей

понеділок, 29 квітень 2024, 6:57

За даними російського видання "Важные истории", влада РФ примусово вивозить з окупованих територій недієздатних людей, до депортації причетна дитяча омбудсмен Кремля Марія Львова-Бєлова та фонд, у якому працювали майже всі її родичі, передають Патріоти...

Натяки були: Гетьман дав прогноз, де ЗСУ можуть почати новий контрнаступ

понеділок, 29 квітень 2024, 6:30

Ветеран російсько-української війни, майор запасу ЗСУ Олексій Гетьман припустив, що Збройні сили можуть готувати наступний контрнаступ на півдні України. Він, зокрема нагадав, що Велика Британія надає нам додаткову підтримку, як от авіабомби і катери. ...