Надія Савченко: Я - самородок. У ФСБ не вистачило б таланту на такий проект (відео)

Позафракційний народний депутат Надія Савченко прокоментувала чутки навколо своїх можливих відносин з Федеральною службою безпеки Росії.

Надія Савченко. Фото: rian.com.ua.

Надія Савченко у відповідь на запитання журналіста Дмитро Гордона в авторському проекті "ГОРДОН" на телеканалі "112 Україна" про те, чи не є вона проектом Федеральної служби безпеки (ФСБ) РФ назвала себе самородком, передають Патріоти України.

"У ФСБ не вистачило б таланту на такий проект. Я самородок", - заявила вона.

Гордон нагадав їй про висловлювання народного депутата від Радикальної партії Андрія Лозового, який в січні 2017 року повідомив, що Савченко нібито не сиділа в російській в'язниці, а російські спецслужби робили з неї героїню, щоб обдурити українців.

Крім цього, журналіст повідомив, що один з представників української спецслужби заявив, що Савченко була не в російській в'язниці, а весь цей час перебувала на базі ФСБ в підмосковній Балашисі.

На це Савченко відповіла: "Є підстави вважати, що народний депутат Лозовій дурник, а співробітник структур або ідіот, або" велика падлюка".

Було кілька причин: Сирський пояснив відхід українських сил з Авдіївки

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:52

Для відходу українських сил із Авдіївки Донецької області було декілька причин. При цьому під час боїв за місто російські війська зазнали колосальних втрат, зокрема понад 47 тисяч військових. Про це розповів головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, пе...

ISW підрахував, скільки території окупанти захопили в Україні з початку зимового наступу

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:50

З початку 2024 року окупаційна армія РФ змогла просунутися в Україні майже на 100 квадратних кілометрів. Як повідомляє Інститут вивчення війни, з початку свого наступу, який стартував у жовтні 2023 року, загарбники захопили вже 505 квадратних кілометрі...