Нагадала йому, що теж сидів: Савченко написала Луценку (фото)

У зверненні до Луценка Савченко нагадує йому про час, коли політик був ув'язнений а згодом помилуваний указом на той час президента Віктора Януковича.

Фото: politeka.net

Народний депутат Надія Савченко, яка знаходиться під арештом у слідчому ізоляторі СБУ, просить генерального прокурора Юрія Луценка та омбудсмена Людмилу Денісову надати дозволи на її побачення з її офіційними помічниками-консультантами. Сканкопії звернень оприлюднила прес-служба Савченко на її сторінці у Facebook, повідомляють Патріоти України.

Зазначається, що народний депутат "вимагає надання їй можливості здійснювати депутатську, громадську та політичну діяльність". "Для цього звернулася до омбудсмена та генпрокурора з відповідними зверненнями щодо надання дозволу на побачення з її офіційними помічниками-консультантами", - йдеться в повідомленні прес-служби.

Зокрема в клопотанні Денісовій Савченко називає своє ув'язнення "незаконним та упередженим", та заявляє що воно заважає їй здійснювати повноваження народного депутата, зокрема працювати зі зверненнями громадян, та здійснювати "парламентську роботу".

Тому вона просить дозволів на побачення з консультантами: Тетяною Проторченко, Тетяною Сапсай та Іриною Юзик. У зверненні до Луценка Савченко нагадує йому про час, коли політик був ув'язнений а згодом помилуваний указом на той час президента Віктора Януковича.

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...