Найцінніший актив: Відомий мільярдер дав вражаючу оцінку Україні

Джордж Сорос вважає Україну і її громадян найбільшим активом Євросоюзу.

Відомий мільярдер дав вражаючу оцінку Україні. Фото: telegraf.com.ua.

Відомий американський фінансист та інвестор Джордж Сорос назвав Україну найціннішим активом Європейського Союзу, викликавши захват українського сегменту соцмереж. Сорос дав таку оцінку Україні у своїй колонці для BBC, повідомляють Патріоти України.

"Найбільший актив Євросоюзу - Україна, громадяни якої готові вмирати за свою країну. Захищаючи себе, вони також захищають ЄС - це рідкість у сьогоднішній Європі", - пише Сорос. При цьому він вважає, що США надають більше підтримки Україні, ніж ЄС.

Свій захват від слів відомого інвестора користувачі Facebook висловили на сторінці журналіста Олексія Мацуки, який опублікував пост з цитатою Сороса.

"І він як завжди цілком правий", "Сто пудів правий", "Дядько Сорос істину глаголить", - пишуть користувачі.

Помер пропагандист Кремля з телеканалу RT

вівторок, 14 травень 2024, 23:00

У РФ помер 53-річний пропагандист Максим Кононенко. Про це повідомив пропагандистський телеканал RT з посиланням на дружину Кононенка, передають Патріоти України. Як зазначає російська Медуза, Кононенко в останні роки писав для сайту RT, а також для ро...

Держсекретар США зробив заяву про "нові кроки на підтримку України"

вівторок, 14 травень 2024, 20:51

На Вашингтонському саміті НАТО будуть зроблені «нові кроки на підтримку України». Про це заявив державний секретар США Ентоні Блінкен під час виступу в Київському політехнічному інституті, передають Патріоти України. «Ми хочемо, щоб Україна була в силь...