"​Нам кричали з Москви і шипіли в Києві, що Томос не дадуть. Томос наш. Наступна зупинка - НАТО і ЄС​", - Геращенко

Емоції переповнюють усіх, хто вболіває за Україну. А яка б позиція не була в опозиції, головне, щоб інтереси народу та держави ставили вище власних, особистих. Те саме, звісно, стосується і влади.
"Всі ці 5 років опозиція говорила нам : поки йде війна , Угоду з ЄС не підпишуть. Угода є і працює, євроінтеграція стала частиною внутрішньої політики і допомогає реформувати, змінювати країну", - цитують Патріоти України першого віце-спікера Верховної Ради Ірину Геращенко і продовжують:
"Опозиція кричала, що ніхто не дасть нам безвіз. Безвіз є. Й тепер не лише депутати з диппаспортами, які блокували надання безвізу, можуть їздити світом без довгих і принизливих черг в консульських відділах, а всі українці.
Опозиція кричала, що нам на дадуть зброю, бігала кабінетами Вашингтону , прогулюючи ВР , й просила не давати нам зброю. Джевеліни є. Буде й інша зброя, така потрібна Армії.
Нам кричали з Москви і шипіли в Києві, що Томос не дадуть. Й ще мали нахабство просити « повременить с Томосом», аби тільки не Порошенко його отримав. В своїй злобі не усвідомлюючи, що як прогавимо цей історичний шанс, то на сторіччя втратимо можливість створення Помісної Церкви. Томос наш.
Наступна зупинка - НАТО і ЄС. Вірю в це.
Р. S. Принагідно дякую- дякую- дякую всім причетним до отримання Угоди, безвізу, зброї, Томосу. Й тим в опозиції, хто це підтримував, бо усвідомлює, що можна бути в опозиції до влади, але не можна - до країни".

ЗСУ посиляться: Більшість озброєнь із пакету США вже в Європі, що прискорить доставку в Україну

вівторок, 23 квітень 2024, 17:55

Більшість озброєнь із нового пакету допомоги США заздалегідь розміщено у Німеччині та Польщі. Завдяки цьому доставка до України буде прискорена, передають Патріоти України з посиланням на CNN. Джерело видання повідомило, що артилерійські снаряди будуть...

Путін намагається спіймати момент: Російська армія повільно просувається на Донбасі, - британська розвідка

вівторок, 23 квітень 2024, 16:22

Російська армія продовжує захоплювати населені пункти на Донбасі. Темпи наступу повільно, але поступово зростають, передають Патріоти України з посиланням на Міністерство оборони Великобританії Twitter. Як зазначається у зведенні, 22 квітня військове ...