"Нам нужна "Новороссия": Терорист "ДНР" пригрозив Україні "великою війною"

Фото: Depo.ua

Терорист з угруповання "Донецька народна республіка" Павло Губарєв заявив, що бойовики на сході України зацікавлені в окупації нових територій і створенні "Новоросії". Інтерв'ю злочинця призводить один з підконтрольних "ДНР" сайтів, повідомляють Патріоти України.

"Нам потрібна Новоросія, а далі подивимося. В Україні живуть люди з різними уявленнями про майбутнє країни", - сказав Губарєв. Терорист також повторив заяву кремлівської пропаганди, що Україна нібито знаходиться в стані "громадянської війни".

"Громадянська війна полягає в наступному: в чий проект люди повірять більше, той і переможе. Один одному протистоять два проекти. Перший - це Донбас, "Новоросія", Росія як цивілізаційна перспектива. Другий - Україна, Бандера, Європа. Чим більше людей на території України віритиме в наш проект і довірятиме йому, тим більше це дає нам шансів на перемогу і безкровну можливість її досягти", - заявив він.

Ворог посилює натиск: На кордоні Часового Яру йдуть бойові дії

четвер, 2 травень 2024, 16:23

Бойові дії дійшли до межі міста Часів Яр Донецької області. У місті залишається майже 700 осіб. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на начальника Часовоярської міської військової адміністрації Сергія Чауса в ефірі телемарафону, передають Патріот...

"Занадто багато всього": Війна закінчиться, коли Путін зрозуміє, що не зможе виграти, - американський генерал

четвер, 2 травень 2024, 15:50

Війна в Україні закінчиться тоді, коли Путін зрозуміє, що не може перемогти. Для цього західні партнери мають об'єднати всі можливі зусилля у допомозі нашій державі. Про це заявив американський генерал Бен Ходжес, передають Патріоти України. "Тому ми п...