"Напрацював" на тюремий термін: На Рівненщині поліція затримала голову сільради за хабар

Здирник вимагав 500 тис. гривень від підприємця за виділення йому землі.

Ілюстрація: ЖЖ

Служба безпеки України затримала голову селищної ради в Рівненській області, який підозрюється у вимаганні хабара сумою 500 тис. гривень. Про це сказано в повідомленні прес-служби відомства, передають Патріоти України.

"У Рівному СБУ затримала на хабарі голову селищної ради. Здирник вимагав 500 000 гривень від підприємця за виділення йому 1,5 га землі (10 ділянок), які насправді були заплановані для передачі місцевій громаді й ветеранам антитерористичної операції", - сказано в повідомленні.

Згідно з ним, співробітники СБУ затримали хабарника на автостоянці біля будівлі Рівненської обласної державної адміністрації під час передачі йому всієї суми неправомірної вигоди.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 (отримання хабара) Кримінального кодексу. Тривають невідкладні оперативно-слідчі дії для встановлення інших можливих фактів отримання хабарів зловмисником.

F-16 можуть з'явитись в українському небі вже наступного тижня: У Повітряних Силах ЗСУ зробили інтригуючу заяву

четвер, 2 травень 2024, 1:45

Наразі закінчуються останні приготування інфраструктури та заходів захисту дислокацій дорогоцінних для України літаків від повітряних ударів ворога. У Повітряних силах ЗСУ озвучили орієнтир, коли в Україні почнуть "працювати" західні винищувачі F-16 - ...

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...