Нардеп назвав простий і ефективний спосіб покарання прогульників Верховної Ради

Мустафа Найєм вважає, що ігнорування законопроектів, внесених прогульниками, має спонукати їх до виконання своїх безпосередніх обов'язків.

Мустафа Найєм. Фото: iPress.ua.

У Верховній Раді потрібно вести заборону на розгляд законопроектів народних депутатів, які не відвідують засідання парламенту. Таку думку під час свого інтерв'ю висловив народний депутат Мустафа Найєм, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Пресу України".

Він зазначив, що в парламенті дуже великі проблеми з дисципліною серед депутатів. Вони не бачать мети відвідувати засідання, оскільки на них не тисне населення країни.

Парламентарій пропонує ввести заборону на розгляд законопроектів депутатів, які не ходять на засідання. Також слід заборонити голосувати тим, хто займається кнопкодавством. разом з тим політик зазначив, що найбільше все буде залежати від особистої свідомості депутатів. А тих, кому перебування в сесійній залі взагалі не потрібно, необхідно позбавляти впливу на прийняття рішень.

Він зазначив, що працювати в парламенті буде тільки та людина, у якої є реальні законопроекти і робота зі своїм округом. А політики, які купують собі місця у парламенті, ніколи не будуть нормально працювати.

"Депутат - це виборна посада, і він може каратися тільки регламентом. Єдиний інструмент депутата - це вплив. Тому його потрібно позбавляти цього впливу усіма способами - позбавляти можливості голосувати, бути присутніми в залі, вносити свої законопроекти. Я інших інструментів впливу не бачу", - додав Найєм.

"Лупити по російським НПЗ - це щастя ескалації на шляху до перемоги. Без дизелю рашисти стануть на коліна", - журналіст

понеділок, 29 квітень 2024, 9:23

"Якщо чесно, бомбьожки НПЗ стали для мене єдиним дофаміном. Коли розплющую очі зранку, то перше в нічних новинах - скільки й де рашисти нам розхерачили об'єктів. Якщо немає нашої нафтопереробної симетрії - стає геть грустно. Бо це дуже дієва річ", - пи...

"Варіантів безліч. Дискусії тривають": Як Україна може отримати і використати заморожені російські активи

понеділок, 29 квітень 2024, 9:14

Дискусії щодо використання заморожених активів РФ для допомоги Україні досі тривають. Колективне рішення буде озвучене на саміті G7. Про це розповів міністр юстиції Денис Малюська, передають Патріоти України. "США зробили перший важливий крок. Вони при...