Нарешті перестали жалкувати ордени для воюючих військовослужбовців, - Роман Донік

48 солдатів та офіцерів Збройних сил України отримали державні нагороди за оборону Авдіївки. Частина з них отримала нагороди посмертно.

Президент нагородив захисників Авдіївки. Фото: 24 канал.

Дуже радує, що нарешті перестали "затискати" ордена для воюючих військовослужбовців. Нагородження буквально за фактом події. Заслужено і не економлячи. Так написав на своїй сторінці в Фейсбук відомий волонтер Роман Донік, передають Патріоти України.

За словами волонтера, багато військовослужбовців залишилося не нагородженими з тих, на кого писали подання в 14-му, 15-му і навіть в 16-му роках.

"Більшість бійців вже демобілізувалися або звільнилися, і тепер їх може подвати до нагород лише ОДА. А цього ніколи не буде. Більшість з них не публічні люди", - пише Донік.

"Я шалено радий за те, що з нагородженнями попустило. Але трохи прикро за тих, хто здійснював подвиги в 14-15 роках", - резюмував волонтер.

"Божевільний план НАТО": Угорщина відзначилася черговою скандальною заявою

середа, 8 травень 2024, 21:51

Угорщина не братиме участі в довгостроковому плані НАТО щодо допомоги Україні і вважаю цю ідею "божевільною". Про це заявив угорський міністр закордонних справ Петер Сіярто, повідомляють Патріоти України з посиланням на Reuters. "Угорщина залишиться ос...

Удар по шкільному стадіону в Харкові: Постраждали сім людей, в тому числі діти

середа, 8 травень 2024, 20:00

Унаслідок російського удару по спортмайданчику в Харкові вдень у середу, 8 травня, постраждали семеро людей, зокрема діти. Про це повідомляє Харківська обласна прокуратура в Telegram, передають Патріоти України. За інформацією слідства, вдень 8 травня ...