Наркокоп Ківа пояснив свою гомофобію

Колишній керівник департаменту з протидії наркозлочинності Ілля Ківа, відомий своїми ексцентричними вчинками і заявами, пояснив свою гомофобію "любов'ю до дітей".

Фото: http://ukr.obozrevatel.com/

За словами Ківи зараз в Україні нібіто відбувається цілеспрямоване знищення моралі та нав'язування чужих принципів, повідомляють Патріоти України з посиланням на Обозвреватель.

За його словами, "хтось у Верховній раді відпрацьовує гомосексуалістічні Гранти и намагається нав'язати нам свою гру". А заяви про свою гомофібію він прокоментував так:

"Я просто люблю дітей и борюся за людський, я борюся за здорове, повноцінне морально стійке майбутнє".

"Мене турбує майбутнє наших дітей. Мене цікавить ті, щоб мій син або моя дочка Ніколи НЕ зіткнуліся и не були утіснуті в правах тому, что сегодня Вже почінається тієї процес, коли порушуються права гетеросексуальних людей", - додав екс-поліцейський.

"Продовжує вважати": Розвідка США назвала, чого Путін боїться найбільше

субота, 4 травень 2024, 9:50

Російський лідер Володимир Путін відчуває "параноїдальний страх" через нібито намір Заходу обмежити владу РФ у світі. Саме це змусило його витрачати історично рекордні суми на мілітаризацію РФ. Таку думку висловила директорка Національної розвідки США...

Українське небо закриватимуть комплексно? Обіцяні союзниками системи Patriot прибудуть одночасно з винищувачами F-16

субота, 4 травень 2024, 9:14

Німеччина зможе передати Україні зенітний ракетний комплекс Patriot не раніше кінця червня. Це постачання може збігтися за часом із передачею ЗСУ винищувачів F-16 від партнерів. Також близько 70 українських військових вже після Великодня розпочнуть шес...