Народ пожартував та й годі? Зеленський у лютому втратив велику частку потенційних прихильників на виборах

У середині лютого підтримка шоумена серед тих, хто визначився, знизилася майже на 8%.

Володимир Зеленський. Фото: соцмережі.

Після стрімкого злету рейтингу кандидата в президенти Володимира Зеленського в січні вже в середині лютого його підтримка серед потенційних виборців стрімко впала. Про це свідчать результати соцопитувань, передають Патріоти України.

У січні 2019 року у зведеному дослідженні КМІС та центру Разумкова рейтинг Юлії Тимошенко показав 11,8%, Петра Порошенка - 12,3%, Володимира Зеленського - 17,3%.

Перший тиждень лютого відзначився наступними показниками, відображенними у соцопитування (КМІС): Тимошенко - 15,8%, Порошенко 17,7%, Зеленський - 26,9%.

За другий тиждень лютого 2019. за даними соцопитування Центра Разумкова: Тимошенко отримала підтримки в 13,8%, Порошенко - 16,8%, Зеленський - 19,0% (серед тих респондентів, які визначилися).

У середині лютого підтримка Володимира Зеленського серед тих, хто визначився, знизилася майже на 8%. Серед причин, які призвели до такого падіння рейтингу кандидата у президенти, визнання Зеленським свого бізнесу у Росії. Також у цей же час стало відомо про те, що комік нахамив журналісту "Радіо Свободи" і не зміг провести зустріч з послами країн Заходу. Окрім того, позначилося падіння й рейтинг Тимошенко. Зокрема, через те, що частина електорату перейшла до Зеленського.

Джерело: Прямий

Готовий на 95%: У Раді розповіли, що буде із новим законопроєктом про мобілізацію

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:44

Законопроєкт про мобілізацію станом на четвер, 28 березня, готовий на 95%. Комітет Верховної Ради України з національної безпеки, оборони та розвідки закінчив розгляд 4051 з 4266 правок до документа. Але це не означає, що він готовий до голосування. Пр...

"У військових є один обов’язок": Сирський вперше прокоментував відставку Залужного

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:30

Коментуючи своє призначення на посаду головнокомандувача Збройних сил замість Валерія Залужного, генерал-полковник Олександр Сирський зазначив, що президент Володимир Зеленський, очевидно, мав для того "вагомі причини", а обов'язок військових - виконув...