Нас чекають нові сюрпризи? Інформацію Bihus.info злив не Матіос, - Ігор Гладковський

Ігор Гладковський заявив, що нібито не було ніякого трирічного журналістського розслідування.

Ігор Гладковський. Фото: Українська правда.

Група зацікавлених осіб поширює в інтернеті неправдиву інформацію про те, що джерелом зливу "фейкового компромату", який показали в ефірі програми "Наші гроші", був головний військовий прокурор Анатолій Матіос. Про це повідомив один із фігурантів програми Bihus.info Ігор Гладковський на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

"Я вас запевняю, що це чергова брехня [про Матіоса як джерело зливу - ред.] від замовників так званого "журналістського розслідування", якого насправді ніхто не проводив", — написав Гладковський-молодший.

Він також повідомив, що у наступному випуску свого відеоблогу "Ваші гроші" розповість правду та назве "імена справжніх авторів та виконавців фейку від Вihus.info".

Нагадаємо, раніше Ігор Гладковський на своїй Facebook-сторінці повідомив про візит на телеканал "Прямий": "Сьогодні вперше був у прямому ефірі на телеканалі, хоча й ніколи не хотів бути телезіркою… Розповів своє бачення цієї історії та анонсував нові випуски "Ваших грошей".

В ефірі телеканалу "Прямий" Ігор Гладковський заявив, що не було ніякого трирічного журналістського розслідування. "Це все брехня, ця інформація була повністю скомпільована. Вона була замовлена та продана певним олігархом для того, щоб будувати риторику для одного з кандидатів у президентській гонці", — заявив Гладковський.

Британія виділила Україні рекордну військову допомогу - Зеленський

вівторок, 23 квітень 2024, 13:28

Прем’єр-міністр Великої Британії Ріші Сунак повідомив про виділення найбільшого досі пакета оборонної підтримки обсягом пів мільярда фунтів стерлінгів. Про це президент України Володимир Зеленський повідомив у своєму Telegram, передають Патріоти Україн...

Три "Урали" важкопоранених окупантів вивезли в бік Новоазовська: Спливли деталі "бавовни" в Маріуполі

вівторок, 23 квітень 2024, 10:59

Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що ввечері в понеділок, 22 квітня, у лівобережному районі міста Сили оборони завдали удару по великому розташуванню окупантів. Про це він розповів в етері "Еспресо", передають Патріоти Украї...