"Наш Павлик", дарма, що не Морозов: Чому "ожив" комуніст Симоненко

Перспектива стати анекдотичним "невідомим героєм Рабиновичем" не радує старого комбінатора - треба миготіти перед старими, в усіх сенсах, виборцями. Цілком вірогідно, що йому при цьому хтось непогано платить, за відтягування голосів у конкурента.
"Взвейтесь кострами, товарищ Симоненко"
Керівник Комуністичної партії Петро Симоненко не зможе зареєструватись кандидатом у президенти, висунутим своєю партією, але може піти на вибори як самовисуванець. Про це сказав голова Комітету виборців України Олексій Кошель, зазначають Патріоти України.

"Заява Комуністичної партії — це не більше, ніж порожні політичні заяви, які не мають під собою жодних підстав. Відповідно до закону про вибори Симоненко як висуванець КПУ не може бути зареєстрований Центральною виборчою комісією", - пояснив експерт, пише Укрінформ

"Сьогодні КПУ продовжує залишатися однією зі 153 офіційно зареєстрованих політичних партій України, судовий процес щодо її заборони триває уже понад 2 роки", – каже Кошель.

Водночас метою Симоненка в участі у президентських виборах може бути бажання надати політичного забарвлення кримінальним справам, порушеним проти нього особисто, чи можливим справам.

Петро Симоненко висувається від забороненої Комуністичної партії для того, щоб зробити провокативну картину для російських медіа. Про це в ефірі ток-шоу "Ехо України" на "Прямому" заявив народний депутат від фракції "БПП" Олександр Черненко.

"Це робиться навмисно, провокативно. Очевидно, будуть судові оскарження. Це буде в інформаційному полі, тим більше в Росії: гляньте, Україна не демократична, не дають всім кандидатам, і так далі. Тобто це певна інформаційна провокація, яка зроблена з метою знову ж таки внести певний елемент дестабілізації в українські вибори", - заявив Черненко.

Нардеп нагадав, що в в положенні про вибори прописаний пункт про декомунізацію, який забороняє балотуватись від Компартії.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...