Нашим друзям пощастило: Генсек НАТО заявив, що ще одна країна стане членом Альянсу

Єнс Столтенберг привітав президента Грузії Георгія Маргвелашвілі у штаб-квартирі НАТО.

Єнс Столтенберг. Фото: Рейтерс.

Генсек НАТО Єнс Столтенберг на саміті Альянсу заявив, що Грузія стане членом НАТО. Про це повідомляє прес-служба НАТО, передають Патріоти України.

Так, Столтенберг привітав президента Грузії Георгія Маргвелашвілі у штаб-квартирі НАТО, відзначивши, що з моменту першого засідання комісії НАТО-Грузія пройшло 10 років і за цей час партнерство стало більш близьким.

"Ми повністю підтримуємо євроатлантичні прагнення Грузії. Грузія стане членом НАТО. Це вчора підтвердили глави країн-членів НАТО. Ми будемо продовжувати працювати з вами, щоб підготуватися до членства", – заявив Столтенберг, звертаючись до президента Грузії Георгій Маргвелашвілі.

Столтенберг також зазначив, що Грузія є надійним другом Альянсу. "Відносини НАТО з Грузією унікальні. Ви один з найбільш важливих партнерів Альянсу. І надійний друг", – додав він.

Зеленський заявив, що в квітні промисловість вперше виробить одразу 10 САУ "Богдана"

четвер, 18 квітень 2024, 15:56

У квітні українська промисловість уперше видасть десять самохідних артилерійських установок (САУ) "Богдана". У наступних місяцях очікується ще більша кількість, передають Патріоти України. з посиланням на Telegram-канал президента України Володимира Зе...

Попався: СБУ затримала помічника Шуфрича, який фінансував Росгвардію в Криму

четвер, 18 квітень 2024, 15:50

Служба безпеки затримала поплічника народного депутата Нестора Шуфрича, якого підозрюють у фінансуванні Росгвардії, передають Патріоти України. Дослівно: "Служба безпеки зібрала доказову базу на ще одного фігуранта у справі народного депутата Нестора Ш...