Наслідки важко передбачити: Манафорт готовий визнати себе винним

Частиною угоди з прокуратурою може стати свідчення про злочинну діяльність дуже високопоставлених осіб.

Пол Манафорт. Фото: Рейтерс.

Колишній керівник передвиборчого штабу президента США Дональда Трампа і політтехнолог Віктора Януковича Пол Манафорт може визнати провину, щоб уникнути другого судового розгляду. Про це повідомляє Bloomberg, передають Патріоти України.

Як повідомляється, адвокати Манафорта ведуть переговори про визнання вини. Вони стосуються того, яку саме провину визнає Манафорт, і який термін ув'язнення будуть рекомендувати прокурори з команди Роберта Мюллера.

Зазначимо, Манафорта звинувачують у фінансових злочинах, у тому числі у змові з метою відмивання грошей. Він також звинувачується в перешкоджанні правосуддю та відмові в реєстрації іноземного агента.

Таким чином, визнаючи себе винним, Манафорт може уникнути ризику більш тривалого тюремного терміну, а також загрози конфіскації декількох об'єктів нерухомості та фінансових рахунків. Нагадаємо, журі присяжних у судовому процесі у Вірджинії одноголосно визнало винним Пола Манафорта.

Особлива "гра" Кремля? В ISW пояснили, що стоїть за арештом заступника Шойгу, якого запідозрили в держзраді

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:47

Російська влада заарештувала заступника міністра оборони Тимура Іванова 24 квітня за звинуваченням у отриманні хабаря, хоча інші джерела вказали, що він підозрюється у державній зраді. Арешт топчиновника викликав в інформаційному просторі країни-агресо...

На Росії посадили на 10 років бурята, який "планував вступити в легіон Свобода Росії" (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 5:58

Astra зазначає, що 26-річного чоловіка затримали в Кемерівський області, коли той "їхав у бік українського кордону". Другий Східний окружний військовий суд в Росії засудив 26-річного жителя Бурятії до 10 років колонії та штрафу 500 тисяч рублів. Чолові...