Насправді їх було троє: "Зорян і Шкіряк" прокоментували сюжет РосТБ про вбивство Гіві (відео)

За Несторовича в Москві забули та і за Яроша якось прикро, певно візитівки скінчились

Радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк, якого у російських ЗМІ нещодавно охрестили "Зоряном і Шкіряком - представниками українського істеблішменту", прокоментував історію про начебто вбивство ним ватажка терористів Гіві. Про це він розповів у шоу на Еспресо.TV, зазначають Патріоти України.

"Вчора це був Зорян в одній персоні, сьогодні це вже Зорян і Шкіряк, а потім з’явився ще й якийсь Ярош. Я сьогодні вже з Дмитром посміявся над цим. І я йому кажу: виявляється та диверсійна українська група, яка на дельтаплані спустилася непомітно в розташування російського терористичного підрозділу "Сомалі", шмальнула зі "шмеля" і швиденько повернулася назад, бо я вже вранці був у парламенті. За їхньою версією, вона складалася з трьох осіб: Зорян, Шкіряк і Ярош", - з іронією відзначив радник міністра.

Він підкреслив, що фантасмагорія така, що він вже сам заплутався у російських версіях.

"Я зараз тішуся і отримую деяку сатисфакцію, особливо, коли читаю соцмережі. Насправді і смішно, і грішно. Але у цій ситуації – це ганьба на весь світ, яка підкреслює усю тупість і абсурдність російської пропаганди", - підкреслив Шкіряк.

"Вітання" з Великоднем від "високодуховних": Російські загарбники вдарили по кафедральному собору УПЦ в Нікополі

понеділок, 6 травень 2024, 2:35

У Нікополі Дніпропетровської області внаслідок російського обстрілу зазнав пошкоджень Преображенський кафедральний собор УПЦ. . У повідомленні інформресурсів УПЦ зазначається, що Преображенський кафедральний собор міста Нікополя зазнав пошкоджень внас...

Помічник держсекретаря США розповів, як Росія втягує Грузію у війну в Україні

неділя, 5 травень 2024, 23:52

Помічник держсекретаря США, координатор із санкційної політики Джим О'Брайєн заявив, що РФ втягує Грузію у війну проти України, маючи намір збудувати в окупованій Абхазії базу ВМФ. Про це пише "Ехо Кавказу", передають Патріоти України. "Саме Росія втяг...