Настріляв на рашистську відзнаку: Пореченков отримав від Бородая хрест "Добровольця Донбасу" (відео)

Екс"прем'єр-міністр ДНР" Олександр Бородай вручив російському акторові Михайлу Пореченкову нагороду "Доброволець Донбасу"

Два "хероя" "ДиНиРи"

Радісну новину для апологетів "русского мира" повідомив сайті "гібридів" "Союз добровольців Донбасу", зазначають Патріоти України.

"Після вистави "Крейцерова соната" у МХАТ ім.Чехова голова Союзу добровольців Донбасу Олександр Бородай вручив Хрест "Доброволець Донбасу" Михайлу Пореченкову", – йдеться в повідомленні.

Щось говорили про честь. "Найголовніше, щоб не було війни", – примудрився вплести у свій спіч Пореченков.

Нагадаємо, що 30 жовтня 2014 року в інтернеті з'явилося відео, на якому Пореченков у блакитній касці з написом "Преса" стріляє з великокаліберного кулемета "Утес". В анотації до відео, яке було поширене сепаратистами, йдеться, що актор перебуває на позиціях бойовиків у Донецькому аеропорту і цілить по українським «кіборгам».

Після скандалу, що піднявся актор стверджував, що стріляв десь у тирі ,чи на полігоні, а ролік змонтували потім, змінивши «легенду». Вся ця історія і послужила основою для сьогоднішнього «свята». Все у них фейкове ,у тому числі і «дуті герої».

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...