Наступним президентом РФ міг би стати Олександр Лукашенко, - Бєлковський

Якби білоруський лідер висунув свою кандидатуру на пост президента РФ і, звісно, за умови проведення чесних виборів, росіяни швидше б довірили свою країну Лукашенку.

Олександр Лукашенко. Фото: Белсат.

Відомий російський політолог Станіслав Бєлковський вважає, що якби білоруський лідер Олександр Лукашенко висунув свою кандидатуру на пост президента Росії, то легко б обіграв Володимира Путіна. Станіслав Бєлковський зазначив, що Володимир Путін - продукт політтехнологій, в той час як Олександр Лукашенко має харизму, якої у нинішнього російського президента немає. Про це він заявив в інтерв'ю білоруським ЗМІ, передають Патріоти України.

За роки своєї президентської діяльності Олександр Лукашенко виробив упевненість в собі. Бєлковський зазначив, що спостерігає за білоруським президентом з 1994 року і за цей час він серйозно виріс як політик. Риторика Лукашенко стала більш чіткою, він більш якісно управляє ситуацією і успішно маневрує в світовій політиці.

До того ж, зазначив політолог, Путін заздрить Лукашенку. Білоруський президент, володіючи меншими ресурсами, ніж президент Росії, завжди домагається своїх цілей.

Однак перемогу Лукашенко зміг би отримати тільки при проведенні чесних і відкритих виборів. Росіяни не відмовилися б отримати такого президента. Спочатку в їхніх очах білоруський лідер був простим колгоспником, а тепер вони дуже позитивно сприймають його.

Чи чекають на Україну відключення світла або блекаути через російські обстріли: Шмигаль зробив заяву

понеділок, 29 квітень 2024, 14:26

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль прокоментував, коли в Україні можуть статися масові відключення електроенергії через російські ракетні удари. Своєю думкою він поділився в ефірі телемарафону. "Це сенситивна інформація. Я би, звичайно, не хотів да...

"Закони фізики, мабуть, це єдині закони, які працюють": Танкіст розповів, чи виправдали сподівання легендарні "Леопарди"

понеділок, 29 квітень 2024, 13:56

Рік тому Німеччина передала Україні свої легендарні танки. Танкіст, головний сержант роти Ігор Ігнатенко розповів, чи виправдали сподівання ці броньовані бойові машини. В ексклюзивному інтерв’ю Наталі Островській військовий відповів, чи змінили "Леопар...