НАТО посилить підтримку України, Грузії та Молдови, - Вершбоу

Під час майбутнього саміту НАТО у Варшаві члени Альянсу обговорять зміцнення оборонної доктрини і політики стримування по відношенню до Росії.

Олександр Вершбоу. Фото: ukraineunderattack.org.

Північноатлантичний альянс НАТО має намір посилити підтримку і допомогу Україні, Грузії та Молдові у зміцненні національної безпеки і суверенітету. Про це повідомляє болгарське видання БГНЕС, передають Патріоти України.

"Не менш важливою для Альянсу є робота зі стабілізації ситуації у східному регіоні, і ми готові підсилити підтримку таких країн, як Україна, Грузія і Молдова, які перебувають під тиском Росії і потребують нашої допомоги з питань зміцнення власної безпеки і суверенітету", - заявив заступник Генерального секретаря НАТО Олександр Вершбоу. Також він додав, що під час майбутнього саміту НАТО у Варшаві члени Альянсу обговорять зміцнення оборонної доктрини і політики стримування по відношенню до Росії та інших світових загроз.

Своїх "кадрів" бракує? Росіяни вербують білоруську молодь до збирання БПЛА, - ЦНС

вівторок, 30 квітень 2024, 6:30

Російські окупанти продовжують використовувати Білорусь для ведення війни проти України. Зокрема, тепер білорусів намагаються залучити до збирання безпілотних літальних апаратів. Такі спроби загарбників було помічено в Білоруському національному техніч...

"Тактика повітряних боїв часів Першої світової": У Forbes оцінили стрілянину з Як-52 по російських дронах в Одесі

вівторок, 30 квітень 2024, 2:35

Легкомоторні літаки зі стрілками є "очевидним вибором" для боротьби з повільними безпілотниками в умовах, коли потрібно заощаджувати гроші й ракети. Проте ефективність залежатиме від майстерності екіпажу, пише 28 квітня Forbes, передають Патріоти Украї...