"Нацкорпус" атакував Порошенка й у Житомирі

Раніше лідер політичної партії «Національний корпус», народний депутат Андрій Білецький заявив, що його партія та організація будуть продовжувати акції виключно проти президента Петра Порошенка.

Учасники організації «Національний корпус» влаштували в Житомирі чергову акцію під час виступу президента Петра Порошенка. Трансляцію акції вів канал «Нацкорпусу» в Youtube, зазначають Патріоти України.

Декілька десятків представників «Нацкорпусу» із плакатами підійшли до сцени, з якої виступав Порошенко, вимагаючи посадити до в’язниці винних у розкраданнях в оборонному комплексі.

Націоналісти вигукували «Ганьба», «Мародерів за грати», «Чому втік з Черкас?». До самої сцени підійти їм не вдалося через кордон силовиків.

Під час виступу Порошенко пообіцяв, що винних у розкраданнях не врятують «ні посади, ні знайомства». Також президент заявив, що крім зовнішнього ворога є ворог і всередині країни — «ще один фронт».

«Упевнений, що і на цьому фронті на нас чекає перемога», — сказав він.

Нагадаємо, 9 березня представники організацій «Національний корпус» і «Національні дружини» прийшли до Адміністрації президента із вимогою взяти під варту та арештувати рахунки фігурантів розслідування щодо розкрадання в оборонці. Біля АП виникли сутички, унаслідок чого постраждали двоє поліцейських та один нацгвардієць. Пізніше «Національний корпус» намагався прорватися до президента України Петра Порошенка в Черкасах.

Після сутичок між членами організації та правоохоронцями у Черкасах до лікарні звернулися 22 поліцейських — 19 з них госпіталізували.

У «Блоці Петра Порошенка «Солідарність» заявили, що за акціями організацій «Національний корпус» та «Національні дружини» перед Адміністрацією президента та в Черкасах 9 березня стоять «проросійські реваншисти та олігархи-втікачі».

Росія випалює українську землю. Настав час зробити те саме з Росією: Україна вже має ударні БПЛА, котрі можуть дістатися Сибіру - The Economist

п’ятниця, 19 квітень 2024, 0:55

Кореспондент одного з найстаріших і найвпливовіших періодичних видань Великобританії побував на українській фабриці, де випускають бойові БПЛА великого радіусу дії, де поспілкувався з провідним працівником. Моя охорона виглядає знервовано. З кожним наш...

Закон про іноагентів захищає нас від "українізацїі": Прем'єр-міністр Грузії потрапив у скандал

четвер, 18 квітень 2024, 23:54

Прем'єр-міністр Грузії Іраклій Кобахідзе заявив, що основною метою скандального закону про іноагентів є «запобігання українізації». Про це повідомив мовник 1tv, передають Патріоти України. «Законопроект «Про прозорість зовнішнього впливу» насамперед сп...