"Наукова фантастика!": Трамп провів переговори з Кім Чен Ином (фото, відео)

На початку глави держав потиснули один одному руку.

Фото: RT

У Сінгапурі пройшла історична зустріч президента США Дональда Трампа і лідера КНДР Кім Чен Ина у готелі Capella, повідомляють Патріоти України.

Перед проведення переговорів тет-а-тет Трамп висловив надію, що вони будуть "надзвичайно успішними", а США і КНДР "чекають приголомшливі взаємини".

Очікується, що сторони будуть обговорювати ядерне роззброєння Північної Кореї і налагодження відносин. Згідно з інформацією Білого дому, особиста зустріч Трампа і Кім Чен Ина тривала 45 хвилин.

Після неї Трамп розповів "про дуже, дуже хорошу бесіду і про "проблеми, які їм треба буде розв'язати", а Кім, у свою чергу, заявив про бажання "тісно співпрацювати з американським колегою".

Чи були досягнуті які-небудь угоди - невідомо. Кім Чен Ин відмовився відповідати на питання журналістів про північнокорейську ядерну програму, а Дональд Трамп обмежився заявою: "Працюємо разом, ми з цим розберемося".

Журналісти з пулу Білого дому стверджують, що чули, як глава КНДР через перекладача назвав цю зустріч свого роду "науковою фантастикою".

Далі лідери відправилися на переговори у розширеному форматі.

Не обійшлося і без НП. У радника президента США з економічних питань Ларрі Кудлоу стався серцевий напад.

Після завершення переговорів глави США і КНДР провели робочий ланч. У Трампа і Кім Чен Ина на обід був коктейль із креветок з авокадо і манго. Основна страва - яловичі реберця і свинина зі смаженим рисом Янчжоу.

Міністр оборони Японії Іцунорі Онодера заявив, що Токіо буде зберігати режим пильності відносно Пхеньяну поки не переконається, що КНДР робить конкретні дії по ліквідації свого ракетно-ядерного потенціалу.

Джерело: Обозреватель

"Це справді дуже серйозно": Папа Римський знову закликав Україну до переговорів з РФ

четвер, 25 квітень 2024, 10:45

Папа Римський Франциск знову закликав Україну до переговорів з РФ. Нова заява понтифіка прозвучала на на тлі війн в Україні та Секторі Гази. На його думку, "досягнутий мир кращий, ніж безкінечна війна". Про це пише CBS News, передають Патріоти України...

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині - росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

четвер, 25 квітень 2024, 10:28

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині, передають Патріоти України. "Було вражено цивільну інфраструктуру, пошкоджено логістичне сполучення зализиці. Крім того, удар пошкодив адміністративні будинки та пошкодив авто та цивільне майно",...