"Навіщо 112 канал показав інтерв'ю з Миколою Азаровим", - політолог

Віктор Медведчук і фактично підконтрольні йому медіа-ресурси виконують важливу функцію проросійського контрасту в українському медіа-просторі напередодні виборів.

"Це політтехнології. Мовляв ви ж бачите, ця злочинна банда Януковича ще жива, ви ж не хочете російського реваншу – голосуйте за проєвропейських патріотів. Тобто зручний фон, завдяки якому можна здаватися адекватним державником. Бо як згадаєш тих "захарченків" і "арбузових", то нинішню владу аж хочеться обійняти", - пише Олексій Мінаков на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Хоча, по факту, замість реальної боротьби з проросійськими силами, з ними граються та використовують їх, як лякалку. Або Порошенко, або Путін. Причому, для підсилення ефекту все це відбувається напередодні роковин Небесної сотні. Так, цинічно. Але це політика.

Люди вже обурюються появою Азарова в ефірі – значить, технологія спрацювала. Мало хто замислюється, чому це взагалі є можливим на п'ятому році війни з Росією. Чому дозволили куму Путіна безперешкодно придбати два провідні інформаційні телеканали?

Чому РНБО взагалі ніяк не реагує на звернення Верховної Ради щодо постанови про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежуальних заходів? Чому бездіяльна та імпотентна Нацрада з питань телебачення і радіомовлення, яка має повноваження для висунення попереджень і звернення до суду для анулуювання ліцензій?

Питання риторичні. Медведчук і фактично підконтрольні йому медіа-ресурси виконують важливу функцію проросійського контрасту в українському медіа-просторі напередодні виборів. З точки зору політтехнологій, геніально. З точки зору державництва, небезпечно і деструктивно".

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...