"Навіть Яник не заходив так далеко": Дейнега про те, як нинішня Рада переплюнула Росію

"Тут наші обранці сьогодні хочуть пропихнути черговий диктаторський закон", - пише у своєму блозі Віталій Дейнега, повідомляють Патріоти України, і продовжує:

"Закон, якщо коротко, швидко наближує нашу політику в Інтернеті до найкращих стандартів Раші, місцями їх перепльовуючи. І таких місць багато.

Я не думаю що такий закон пройде. Я думаю що це поки перевірка що може пролізти. Пропоную зробити репост і сказати їм про те, як же вони б****ь задовбали. Вони це: Вінник, Чорновол, Тимчук і весь комітет імені Пашинського.

Якщо пояснити цей закон тезово то він означає:

1. Повну втрату вами анонімності. Від слова “взагалі”

2. Можливість блокування неугодних сайтів без суду

3. Неадекватні витрати на обладнання, щоб пан майор міг за нами підглядати

Навіть яник 16 січня не заходив так далеко в політиці щодо Інтернету. Може він просто був тупим, а Вінник вважає себе розумнішим? Може пішов він на? Що скажете?".

"Від божевільних можна чекати чого завгодно": Черник пояснив, чому не варто боятися наступу Росії з Придністров'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:48

Алогічна поведінка Російської Федерації у контексті агресії проти України не дозволяє повністю виключити вірогідності, що загарбники спробують почати наступ на нашу державу з території тимчасово окупованого Придністров'я. Однак якщо це й станеться, осо...

"Завдання зробити так": В Україні розглядають можливість не всі ділянки фронту прикривати людьми, - експерт

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:44

Експерт розповів, які технологічні рішення можуть бути впроваджені, аби військові могли перебувати на відстані у бліндажах та керувати боєм за допомогою автоматизованих систем, передають Патріоти України. Керівник Центру військово-правових досліджень, ...