Навіть не Донбас: У Трампа озвучили пріоритети у відносинах з Україною

Вашингтон у черговий раз наголосив на необхідності проведення реформ.

Ілюстрація: thekievtimes.ua

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман під час візиту у Данію мав зустріч із заступником державного секретаря США Джоном Салліваном. Під час зустрічі з главою українського уряду представник Держдепу наголосив, що для адміністрації Трампа у відносинах з Україною у пріоритеті залишається питання забезпечення безпеки в Україні та підтримка реформ, повідомляють Патріоти України.

"Адміністрація президента США Дональда Трампа і особисто Дональд Трамп вважають питання забезпечення безпеки в Україні та підтримки реформ, запроваджених урядом, одним з найважливіших", - цитує Саллівана прес-служба Кабміну.

Заступник держсекретаря США запевнив, що Вашингтон приділяє велику увагу Україні. "Адміністрація Президента Трампа вважає підтримку України на шляху до процвітання важливим питанням", - наголосив Джон Салліван.

У повідомленні, оприлюдненому на сайті Держдепу США, під час зустрічі з Володимиром Гройсманом Салліван наголосив на важливості того, щоб український уряд виконав вимоги Міжнародного валютного фонду для надання наступного пакету фінансової допомоги. 27 червня у столиці Данії Копенгагені стартувала міжнародна конференція з питань реформ.

Болгарія викликала посла Хорватії через слова президента Мілановича, який назвав її "дном"

четвер, 2 травень 2024, 21:51

Проросійський президент Хорватії Зоран Міланович спровокував дипломатичний скандал своїми словами про те, що Болгарія – найбільш неуспішна країна ЄС у користуванні європейськими коштами і "рятує" від такого звання Хорватію. Про це повідомляє Vecernji L...

"Терор серед білого дня": Окупанти вдарили по Дергачах під Харковом, постраждало багато дітей

четвер, 2 травень 2024, 20:04

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів про наслідки російського удару по Дергачах, унаслідок якого постраждало вісім дітей, передають Патріоти України. «Два влучання, одне з них — біля спортивного клубу, інше — в землю. Загалом унаслідок російс...