"Навіть не знаю, як то пережити", - блогер з іронією про заборону російських товарів

Україна нічого не втрачає, а навпаки - виграє, переконана авторка.

Ілюстрація: ЖЖ"Навіть не знаю, як то пережити.. Зникнуть відомі російські бренди, без яких, ну, як без води - і ні туди, і ні сюди!" - пише на своїй сторінці в Фейсбук Леся Коковська-Романчук, повідомляють Патріоти України., і продовжує:

"1. Ікра.. ну, без цього продукту українцеві реально неспромога перебути часи кризи.. Хіба норвезькою якось порятуємося..

2. Цукерки.. Десерт "Бонжур" аж раптом! Нє, без бонжура таки біда..

3. Мінеральна вода "Єсентуки" і "Нарзан"! Цікаво, а відколи ця вода почала бити з-під землі московської?

4. Водка.. Ну, цей бренд таки їхній. "Уодка" - ето вам не "Уіскі", сер!

5. Соуси і приправи. Невтямки мені, якими такими екзотичними травами багата ісконно лапотна земля? Де в них там кориця проізрастає?

6. Бакалія - каша-мінутка і макарони.. Я плакаль.. Ніби власної вівсяночки не зваримо собі при біді. А з української пшениці навіть в Італії спагетті роблять, то пощо нам ворожі?

7. Кава, чай.. Ну, як пригадаю необозрімиє плантації чаю в Мурманській області, кавові зарості під Хабаровськом, аж риданія підкрадаються - як ми без російської кави? Може, помиримося, га?

8. Побутова хімія. Не бачити нам тепер, дівчата, ані "Чистої лінії", ані брудної, ані "Бархатних ручок", а найболючіше - то "Чорного жемчуга". Щодо жемчуга - добувають, мабуть, із нафти. Раз купила - потім цілий день то всьо з личенька вишкрябувала, бо крем, який має швидко всмоктуватися у шкіру, насправді цього робити й не думав, а залишався у вигляді товстого й липкого.. ну, що з них візьмеш, нафта - нафта і є. Кому жаль?

Сім літ мак не родив - і голоду не І що із цього - ісконно руське? Думаю, що європейські бренди вже зметикували, куди перенести виробництво. Так що без підгузників Хагіс не залишимося".

"У результаті - ні вух від екіпажу, ні танка, ні БК": Бутусов показав ефектне знищення російського танка під Авдіївкою (відео)

понеділок, 13 травень 2024, 1:45

Під Авдіївкою, поблизу міста Красногорівка, бійці української аеророзвідки вистежили танк росіян, який висувався на вогневу позицію. Відео оприлюднив журналіст Юрій Бутусов. . Ворожий танк висувався на вогневу позицію і, за словами Бутусова, "був по в...

Південна Корея розповіла, скільки снарядів отримала Росія від КНДР

неділя, 12 травень 2024, 23:55

Із вересня 2023 року Північна Корея відправила в Росію близько 6700 контейнерів зі снарядами. Про це пише Yonhap із посиланням на міністра оборони Південної Кореї Шин Вон Сіка, передають Патріоти України. Шин Вон Сік оцінив, що Північна Корея відправил...