Названо прізвища бійців ЗСУ, які загинули на Світлодарській дузі

Унаслідок обстрілу бойовиками позицій ЗСУ на Світлодарській дузі загинули українські військовослужбовці Володимир Матвієнко і Володимир Ткачов. Про це на брифінгу заявила представник прес-центру ООС Вікторія Данильчук, повідомляють Патріоти України.

“Ближче до опівночі загострилася ситуація на світлодарському напрямку. Окупанти зосередили свою активність в районі населеного пункту Луганське. Близько 23:00 ворог відкрив вогонь по позиціях Об’єднаних сил із мінометів 120-го та 82-го калібрів. Вогневі позиції противника були виявлені та своєчасно вогнем чергових засобів подавлені. В ході вогневого нальоту внаслідок розриву міни калібру 120 мм двоє військовослужбовців Об’єднаних сил отримали поранення несумісні з життям”, – розповіла Данильчук.

За її словами, сержанти Матвієнко і Ткачов з початком обстрілу вели спостереження за полем бою та вживали заходів щодо зайняття укриттів своїми побратимами. На жаль, ворожа міна обірвала їхні життя. За смілі та рішучі дії сержанта Матвієнка та молодшого сержанта Ткачова представлено до державних нагород посмертно.

У Путіна особливий план: Армія РФ може почати великий наступ на Україну під час саміту НАТО, - Atlantic Council

середа, 24 квітень 2024, 17:50

Росія розпочала свою третю велику хвилю мобілізації в очікуванні майбутньої весняно-літньої кампанії. Президент Росії Володимир Путін 31 березня підписав указ про початок чергового призову на строкову військову службу, встановивши плановий показник до ...

"Камыш горит" - нарешті долетіло": У Маріупольському районі завдано удару по скупченню офіцерів РФ

середа, 24 квітень 2024, 17:30

У Маріупольському районі прилетіло по скупченю російських офіцерів, є двох- та трьохсоті. Про це повідомляє радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, передають Патріоти України. За його слова, влучання сталося у ніч проти 24 квітня у с. Бабах-Тарама. ...