Не бачили 10 днів: Мережу підірвав пост про зникнення Путіна

Фото: Anvictory.org

У мережі бурхливо обговорюють зникнення президента Росії після звістки про його хворобу. Пост, у якому стверджується, що Путіна не бачили на публіці 10 днів, був опублікований на сторінці Мuд Роисси‏ у Twitter, повідомляють Патріоти України.

У коментарях до публікації користувачі припустили, що Путін ховається, поки йому готують нового двійника. "Ви кожен раз задаєте це питання, і кожен раз він їздить на підтяжку", "Риб'ячий грип дав ускладнений синдромом "Вагнера", "Пластика, хімія щоб був на виборах свіжішим. Хоча десь дуже глибоко з'являється надія... Ну дуже глибоко", "Здох, а новий двійник не готовий ще", - пишуть у мережі.

Водночас у Кремлі повідомляли, що 20 лютого Путін обговорив з постійними членами Ради Безпеки Росії питання конфлікту в Україні.

Процес набирає обертів: Китай продовжує допомагати РФ відновлювати ВПК, - Згурець

вівторок, 30 квітень 2024, 14:30

Аналітик Defense Express Сергій Згурець розповів, що Китай продовжує постачати РФ устаткування для відновлення військової техніки та компоненти для створення нового озброєння. Про це він розповів в етері "Еспресо", передають Патріоти України. "Заяви Е...

"Росіяни свідомо намагалися вбити якомога більше людей": Генпрокурор показав момент удару по Одесі ракетою із касетним боєзарядом (відео)

вівторок, 30 квітень 2024, 13:06

Генеральний прокурор Андрій Костін показав момент удару по Одесі російською балістичною ракетою Іскандер із касетним боєзарядом. Відповідне відео він опублікував у Facebook, передають Патріоти України. Він зазначив, що країна-агресор Росія цинічно нехт...