Не без скандалу: У Раді сталася гучна відставка

Парламент підтримав звільнення Данилюка.

Фото: hvylya.net

Верховна Рада підтримала урядову постанову щодо звільнення Олександра Данилюка з посади міністра фінансів. За відповідний документ проголосували 254 народних обранці, повідомляють Патріоти України.

Перед цим Рада ухвалила рішення про продовження ранкового засідання для розгляду питання звільнення Данилюка, а також проголосувала за розгляд даного питання про відставку за скороченою процедурою.

Самому Данилюку перед голосуванням надали слово для пояснення своєї позиції. У своїй промові, яку він зачитав з папірця, міністр зазначив: "Якщо ви не згідні з тим, що я сказав - голосуйте за мою відставку".

Після виступу Данилюка, слово отримав прем'єр-міністр України Володимир Гройсман, який назвав лист Данилюка послам G7 неадекватним і зазначив, що такі дії проти держави є неприпустимими.

Німецький виробник БПЛА відкриє ще один завод в Україні: Стало відомо, скільки дронів вироблятиме

субота, 20 квітень 2024, 9:50

Німецький виробник безпілотників Quantum-Systems відкриє ще одне виробництво дронів в Україні з потужністю до 1000 БПЛА на рік. Про це повідомили на сайті компанії, передають Патріоти України. Новий завод стане другим підприємством компанії в Україні,...

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 20 квітня

субота, 20 квітень 2024, 9:15

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 20.04.24 орієнтовно склали: