Не дарма вимазали свинячою кров'ю: нардеп від "Опоблоку" не піднявся в Раді, щоб вшанувати жертв Голодомору (відео)

Для колишнього члена СДПУ(о), пізніше регіонала, а тепер, відповідно "Опоблоку" Ігоря Шурми заморені голодом українці, очевидно, не вартують того, щоб вставати з місця і пом'янути їх безневинно загублені душі.

Ігоря Шурму вже влітку обливали свинячою кров'ю. Очевидно, що недарма. Ілюстрація:focus.ua

Під час сьогоднішнього засідання парламенту народні депутати вшановували у сесійному залі пам'ять жертв політичних репресій та Голодомору, річницю якого Україна з болем згадуватиме у ці вихідні дні.І лише один депутат не виявив бажання піднятися з місця. Це – член депутатської фракції Політичної партії "Опозиційний блок" Ігор Шурма. Про це на своїй сторінці в ФБ повідомив нардеп Ігор Гузь, зазначають Патріоти України.

"Подонок Шурма принципово не встав зі свого робочого місця під час звернення до світової спільноти щодо визнання Голодомору, як геноциду українського народу, яке зачитував Андрій Парубій", – написав депутат.

Нагадаємо, Ігор Шурма, львів’янин за походженням, останніми роками працював у Харкові. Був і заступником голови Харківської облдержадміністрації з соціальних питань, і заступником Кернеса – директором Департаменту охорони здоров'я та соціальних питань Харківської міськради.

Його син Ростислав – Генеральний директор ВАТ "ЗМК" Запоріжсталь», був депутатом Донецької обласної ради (за списками Партії Регіонів), а зараз є депутатом Харківської міської ради від «Опозиційного блоку», а також головою Запорізької регіональної організації Політичної партії «Опозиційний блок».

Як повідомлялося раніше, у липні Ігоря Шурму облили у Львові свинячою кров’ю. Інцидент трапився після прес-конференції, яку нардеп давав з нагоди відкриття своєї громадської приймальні в місті. До речі, якщо звернути увагу на присутність нардепів у сесійній залі, то вона сьогодні під час вшанування була напівпорожньою. Так за що нардепи отримують зарплату?

"Тактика повітряних боїв часів Першої світової": У Forbes оцінили стрілянину з Як-52 по російських дронах в Одесі

вівторок, 30 квітень 2024, 2:35

Легкомоторні літаки зі стрілками є "очевидним вибором" для боротьби з повільними безпілотниками в умовах, коли потрібно заощаджувати гроші й ракети. Проте ефективність залежатиме від майстерності екіпажу, пише 28 квітня Forbes, передають Патріоти Украї...

Рейтинги не суттєво: "Якщо не буде телемарафону, то виникне медіахаос", - радник Єрмака Лещенко вимагає СБУ розібратись з критиками медіапроекту ОП

вівторок, 30 квітень 2024, 0:52

Скандальний діяч запевняє, що всі хто критикує інформаційну політику його з Єрмаком медійного дітища - або запроданці, або корисні ідіоти Кремля. Радник глави Офісу Президента Сергій Лещенко, екс-нардеп та ситуативний залізничник запевняє, що без телем...