"Не дочекаєтесь": Суддя з Рівненщини, яка стала зіркою мережі, відповіла недоброзичливцям (відео)

На думку Бандури, в Україні давно пора ввести відповідальність за публічні персональні образи і випадок з нею зайвий раз підтвердив таку необхідність.

Суддя Млинівського районного суду Алла Бандура, яка недавно стала знаменитою через власну фотографію, широко поширену в інтернеті, погодилася дати інтерв'ю журналістам. Відповідний веозапис розміщений на YouTube-сторінці телеканалу РТБ, повідомляють Патріоти України.

Алла Бандура займає свою посаду трохи більше тридцяти років, веде скромний спосіб життя, володіє однією квартирою. За словами журналістів, вона болісно сприйняла глузливі коментарі, які супроводжували публікації з її знімком. Фотографія, яка викликала таку увагу, була зроблена 8 років тому в обмеженої версії видання "Судова влада в Україні", яку замовляли тільки судді.

Бандура каже, що у неї немає часу "акцентувати увагу на людях з інтелектом Русалоньки". Що стосується можливого винуватця витоку фотографії в мережу, Бандура здогадується, хто був в цьому зацікавлений, однак не хоче уточнювати, оскільки це лише припущення.

"Якщо ця людина хотіла домогтись якогось психологічного тиску, то я скажу: "Не дочекаєтесь". Якщо ж він хотів просто-напросто розважитися, то мені хотілося б подивитися йому в очі і запитати, що б він зробив, якби така інформація , таке обливання брудом було б в соціальних мережах висловлено по відношенню до його матері, дружини, сестри?". Глава Млинівського районного суду Петро Феськов, говорить про те, що трапилося з подивом, не розуміючи, кому потрібен був подібний "антипіар".

Незважаючи на образи, Алла Бандура заявляє, що має намір носити таку зачіску, яку хоче і нагадує, що зовнішність судді ніяк не пов'язана з якістю його роботи. Нарешті, на думку Бандури, в Україні давно пора ввести відповідальність за публічні персональні образи і випадок з нею зайвий раз підтвердив таку необхідність.

Хоча вибори все одно нелегітимні: США визнають Путіна "президентом" РФ

понеділок, 6 травень 2024, 22:15

Сполучені Штати не будуть направляти представника на так звану «інавгурацію» російського диктатора Володимира Путіна, яка відбудеться 7 травня. Про це на брифінгу повідомив речник Державного департаменту США Метью Міллер, передають Патріоти України. Зо...

Сі Цзіньпін дав гучну обіцянку Макрону щодо війни в Україні

понеділок, 6 травень 2024, 22:01

Керівник Китаю взяв на себе зобов'язання утриматися від продажу Росії будь-якої зброї і буде суворо контролювати експорт товарів подвійного призначення. Про це заявив президент Франції Еммануель Макрон, повідомляють Патріоти України з посиланням на Le ...