Не дотримався слова: Банкова показала лист Саакашвілі Порошенку (фото)

В документі, Саакашвілі зокрема вказує на "абсурдність" звинувачень у співпраці з ФСБ на його адресу.

Фото: informator.news

У листі до президента Петра Порошенка Міхеіл Саакашвілі зізнався, що допускав і допускає багато політичних помилок. Про це пише 19 грудня прес-секретар глави держави Святослав Цеголко, повідомляють Патріоти України.

Він також публікує сам лист.

Цеголко пояснює, що рішення оприлюднити лист було прийнято "з огляду на численні запити журналістів, а також на коментарі самого Саакашвілі, в яких він маніпулює змістом цього листа".

Згідно з документом, Саакашвілі висловився за деескалацію ситуації, пообіцяв не вдаватися до подальшої дестабілізації і запропонував переговори "з уповноваженим представником".

"Натомість, як свідчить штурм Міжнародного центру культури і мистецтв на Алеї Героїв Небесної Сотні, свого слова пан Саакашвілі не дотримався", – зазначає Цеголко.

Відпрацювали точно: Нацгвардія знищила російську станцію РЕБ на Запорізькому напрямку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:27

Бійці Національної гвардії знищили російську станцію радіоелектронної боротьби на Запорізькому напрямку, передають Патріоти України. "На Запорізькому напрямку в результаті вогневого ураження російські загарбники втратили чергову станцію радіоелектронн...

Дуже бояться: Росіяни почали встановлювати протидронові сітки навколо своїх НПЗ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:56

Російська нафтовидобувна компанія "Башнефть" встановила сітки проти безпілотників, щоб захистити ключові об'єкти на своїх НПЗ від можливого нападу з боку України. Про це заявив глава республіки Башкортостан (РФ), пише Reuters, передають Патріоти Украї...