"Не дозволю!": Екс-регіоналка Бондаренко несподівано виступила проти поділу України на росТБ (відео)

Скандальна екс-регіоналка Олена Бондаренко несподівано висловилася проти переділу територій України в студії російського пропагандистського телебачення, повідомляють Патріоти України.

Вона заявила, що вважає такі розмови зрадою національних інтересів і порушенням присяги народу України. Таку думку колаборантка озвучила на програмі "Вечір із Володимиром Соловйовим" телеканалу "Россия 1".

"Я людина, яка відносить себе до державників своєї країни. І коли в моїй присутності хтось каже, що треба розглядати плани щодо поділу України, я це сприймаю як зраду моєї країни. Бо жодна людина, що живе в Україні, яка має державні погляди, ніколи не піде на поділ своєї країни. Більше того, я вважаю, що подібні думки можна порівняти з дурістю тих, хто в Україні сидить і кричить: "Чекаємо, коли розвалиться Росія!". Це і є зрада українських інтересів, нашої спільноти з Росією", — сказала колишня соратниця Януковича

Бондаренко додала, що вона не відмовляється від переконань про необхідність для України дружити і мати солідарну економічну систему з Росією. Однак не підтримує міркувань на тему того, що Україна має бути розділена в чужих інтересах.

"Коли нам кажуть про те, що когось треба розділити, щось відчикрижити і комусь віддати це не державницька позиція абсолютно. І тому коли в моїй присутності так само міркують, що в інтересах Росії, я хочу запитати у себе самої: я взагалі присягала на вірність України, а що в інтересах моєї країни і мого народу? Це точно не в інтересах моєї країни і мого народу! І я ніколи в житті не дозволю в моїй присутності говорити і обговорювати тему поділу моєї власної країни", — обурилася екс-регіоналка.

Її промова викликала роздратування у топ-пропагандиста Кремля Володимира Соловйова. Він різко відповів, що вона нібито говорить про Україну, якої немає. Однак Бондаренко відповіла йому, що говорить про справжні інтереси своєї країни.

Цієї миті в суперечку втрутився ще один пропагандист Володимир Корнілов, який затято підтримує терористів "Л/ДНР". "А я ось не державник України, я люблю Донбас", — сказав він. Одіозна Бондаренко також вступила з ним у суперечку і наголосила, що себе вона вважає державником.

Кілька російських регіонів атакували безпілотники: Пошкоджена енергетична інфраструктура

субота, 20 квітень 2024, 5:00

У Калузькій області РФ у ніч проти суботи, 20 квітня, внаслідок вибуху БПЛА була пошкоджена енергетична інфраструктура. Про це повідомляють росЗМІ із посиланням на губернатора області Владислава Шапшу . За його словами, в Малоярославецькому районі внас...

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...