"Не хочемо такого президента, який нами користується": "Кіборг" розповів про ставлення до Тимошенко (відео)

Даня Данський підкреслив, що ЮВТ жодного разу не була в зоні проведення антитерористичної операції та не займалась волонтерством.

Даня Данський. Фото: скріншот з відео.

Учасники АТО і "кіборги" не хочуть бачити кандидата у президенти Юлію Тимошенко Верховним головнокомандувачем України. Про це під час прес-конференції розповів "кіборг" Даня Данський, передають Патріоти України.

"Люди зізнавались, що брали від представників Тимошенко по 10 тисяч доларів. Були надані відповідні докази. І цією конференцією ми хочемо сказати, що Юлія Володимирівна не є для нас головнокомандувачем, і ми не хочемо такого президента, який нами користується", - сказав "кіборг".

Також Данський підкреслив, що Тимошенко жодного разу не була в зоні проведення антитерористичної операції та не займалась волонтерством. "Ми не можемо згадати хоча б один виїзд Тимошенко в зону АТО. Вона також нічого не зробила у волонтерському русі. Як відомо, у неї вже багато років порожні декларації, тому за власний кошт вона нічого не робить", - зауважив військовий.

Джерело: Прямий

Шукали інформацію про військові навчання: Румунія заявила, що серед біженців з України "затесалися" російські шпигуни

вівторок, 16 квітень 2024, 21:02

Румунія стала мішенню для мережі російських шпигунів, які намагалися зібрати інформацію про військові навчання та допомогу Україні. Можливі шпигуни потрапили до країни, ховаючись між українських біженців. Про це йдеться звіті Вищої ради національної об...

"Членство України в НАТО корисне тільки для Третьої світової війни": Фіцо зробив чергову скандальну заяву

вівторок, 16 квітень 2024, 20:53

Прем'єр-міністр Словаччини Роберт Фіцо вважає, що членство України в НАТО «може спровокувати глобальний конфлікт». Про це повідомляє Kresy, передають Патріоти України. При цьому Фіцо припустив «перспективу пошуку примирення з Росією після війни». «Післ...