Не мав чого запропонувати: Аваков згадав свою останню розмову з Януковичем

У суді він виступає у якості свідка.

Арсен Аваков. Фото: prm.ua

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков прибув на судове засідання у справі про державну зраду президента-втікача Віктора Януковича, повідомляють Патріоти України.

На запитання сторони обвинувачення Аваков розповів, коли та за яких обставин востаннє контактував з Януковичем.

"Вкінці 2010-го року я перебував у своєму кабінеті в Харківській ОДА і Віктор Федорович Янукович зателефонував мені по каналу урядового зв'язку і запитав, чому я не підтримую його на президентських виборах", - розповів глава МВС.

"Я сказав, що мені нема чого йому запропонувати. Він наполягав, я ще раз йому відповів: "Мені нема чого вам запропонувати, Вікторе Федоровичу" - він пропонував мені зустрітись. "Ну, добре, до побачення", - сказав він. "До побачення", - відповів я", - згадував свій останній діалог з Януковичем Аваков.

За словами Авакова, на цьому його спілкування з Януковичем, "на щастя, закінчилось".

Раніше в Оболонському суді у якості свідка заслухали колишнього прем'єр-міністра Арсенія Яценюка. Він також розповів, коли востаннє спілкувався з Януковичем.

Якщо НАТО розмістить ядерні об'єкти: У МЗС РФ пригрозили вдарити по Польщі

четвер, 25 квітень 2024, 20:29

У разі розміщення в Польщі ядерних об'єктів країн НАТО вони стануть "законною воєнною ціллю" для Росії. Про це заявив заступник міністра закордонних справ РФ Сергій Рябков, повідомляє пропагандистське агентство ТАСС, передають Патріоти України. За його...

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...