Не наш: Росія остаточно відмовилася від свого контрактника Агеєва

Міноборони РФ продовжує стверджувати, що затриманий в Україні Агєєв не служив за контрактом.

Фото: svoboda.orgМіністерство оборони Росії назвало "брехнею" те, що взятий українськими військовими у Луганській області в полон Віктор Агєєв був контрактником у Збройних силах Росії - навіть незважаючи на власні зізнання Агєєва, повідомляють Патріоти України.

У повідомленні прес-служби Південного військового округу йдеться, що Віктор Агєєв не міг підписати контракт зі Збройними силами РФ за чотири дні, як він стверджує у своєму інтерв'ю, тому що на це нібито потрібно більше місяця.

В інтерв'ю напередодні Агєєв повідомив, що служить у Новочеркаську, в полку зв'язку та навчальному центрі Повітряно-космічних сил Росії. Він підтвердив, що в березні 2017 року приїхав в Ростовську область і підписав контракт на службу в Збройних силах Росії.

За його словами, він приїхав у свою частину, пробув там 4 дні, підписав контракт і буквально одразу був відправлений у Донбас.

Нагадаємо, раніше росіянин Віктор Агєєв заявив, що перед поїздкою до України він взагалі не задумувався про каліцтва, яких тут може зазнати.

"Від божевільних можна чекати чого завгодно": Черник пояснив, чому не варто боятися наступу Росії з Придністров'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:48

Алогічна поведінка Російської Федерації у контексті агресії проти України не дозволяє повністю виключити вірогідності, що загарбники спробують почати наступ на нашу державу з території тимчасово окупованого Придністров'я. Однак якщо це й станеться, осо...

"Завдання зробити так": В Україні розглядають можливість не всі ділянки фронту прикривати людьми, - експерт

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:44

Експерт розповів, які технологічні рішення можуть бути впроваджені, аби військові могли перебувати на відстані у бліндажах та керувати боєм за допомогою автоматизованих систем, передають Патріоти України. Керівник Центру військово-правових досліджень, ...