Не обійшлось без Трампа: Експерт про те, за що отруїли Скрипаля (відео)

Скрипаль контактував з колишнім співробітником британської розвідки Крістофером Стілом.

Фото: gazeta.ru

Отруєння в Великобританії російського екс-розвідника Сергія Скрипаля могло бути помстою за його причетність до збору інформації про зв'язки президента США Дональда Трампа з Кремлем. Про це заявив в ефірі ObozTV експерт з міжнародних питань Максим Ялі, повідомляють Патріоти України.

"Якщо ми беремо версію російської пропаганди, то у них не було жодної мотивації вісім років по тому труїти його, тим більше, що ніякого доступу до державної таємниці у нього не було. Нібито залишається мотив помсти, але з моєї точки зору мотивація там все ж є", - заявив експерт.

Ялі зазначив, що, як відомо з британських джерел, Скрипаль контактував з колишнім співробітником британської розвідки Крістофером Стілом.

"Це автор відомого досьє на Трампа, яке сколихнуло не тільки американську громадськість. Ще в грудні 2016 року були описані відомі події про пригоди Трампа в московському готелі "Рітц" з "жінками з низькою соціальною відповідальністю" та інші", - нагадав він.

"З моєї точки зору, головний мотив - що Скрипаль дав контакти агентів у Росії, до яких Стіл звертався щодо пошуку доказів змови Трампа з російськими спецслужбами. З тих, що зараз є, це, на мою думку, головний мотив", - підкреслив експерт .

Ялі також зазначив, що на тлі ескалації протистояння між Росією та Заходом, президент США поводиться "дуже дивно". "Після висилки 60 дипломатів Трамп привітав Путіна з перемогою на виборах і запропонував відвідати Вашингтон - абсурдна ситуація. Також він послав сигнал Путіну, що готовий вивести війська з Сирії", - додав він.

"Вітання" з Великоднем від "високодуховних": Російські загарбники вдарили по кафедральному собору УПЦ в Нікополі

понеділок, 6 травень 2024, 2:35

У Нікополі Дніпропетровської області внаслідок російського обстрілу зазнав пошкоджень Преображенський кафедральний собор УПЦ. . У повідомленні інформресурсів УПЦ зазначається, що Преображенський кафедральний собор міста Нікополя зазнав пошкоджень внас...

Помічник держсекретаря США розповів, як Росія втягує Грузію у війну в Україні

неділя, 5 травень 2024, 23:52

Помічник держсекретаря США, координатор із санкційної політики Джим О'Брайєн заявив, що РФ втягує Грузію у війну проти України, маючи намір збудувати в окупованій Абхазії базу ВМФ. Про це пише "Ехо Кавказу", передають Патріоти України. "Саме Росія втяг...