Не побоялася: На Донбас приїхала міністр із Канади (фото)

Після обговорення ситуації безпеки на Донбасі, канадській делегації показали відеозаписи з камер спостереження, які зафіксували порушення режиму припинення вогню з боку російських окупаційних військ.

Марі-Клод Бібо. Фото: Телеграф.

У неділю, 22 липня, в Донецькій області пройшла зустріч між командуванням Об'єднаних сил і делегацією Канади на чолі з міністром міжнародного розвитку та франкофонії Марі-Клод Бібо. Про це повідомили в прес-центрі штабу операції Об'єднаних сил, передають Патріоти України.

У заході також взяли участь надзвичайний і повноважний посол Канади в Україні Роман Ващук і керівник УВКБ ООН в Україні Пабло Матеу. "Ми переконані, що Україна і Канада і в подальшому на підтвердження двосторонніх відносин Особливого партнерства безумовно та неухильно будуть виконувати взяті на себе зобов’язання та поглиблювати їх в економічній, політичній, гуманітарній, культурній та безпековій сферах", - підкреслив командувач ООС Сергій Наєв.

Також зазначається, що після обговорення ситуації безпеки на Донбасі, канадській делегації показали відеозаписи з камер спостереження, які зафіксували порушення режиму припинення вогню з боку російських окупаційних військ.

"Давайте говорити про це спокійніше": В ОП розповіли, коли Залужний розпочне роботу на посаді посла у Великій Британії

вівторок, 23 квітень 2024, 22:42

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний впродовж кількох тижнів має розпочати роботу на посаді посла у Великій Британії. Про це в ефірі на телеканалі "Київ" у вівторок, 23 квітня, заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, передають...

Втік із України ще 10 років тому: "Завгоспа" Януковича видворили з Литви

вівторок, 23 квітень 2024, 21:41

Литовська влада видворила з території країни колишнього голову Державного управління справами та одного із соратників колишнього президента України Віктора Януковича Андрія Кравця. Про це повідомляє литовське видання Delfi, передають Патріоти України. ...