Не повірив жодному слову: В Білому домі розповіли про реакцію Трампа на пояснення Путіна про невтручання у вибори в США

В адміністрації президента США наголосили, що питанню втручання Росії у президентські вибори в США Трамп під час його зустрічі з Путіним приділив значний час, торкнувшись його не менше двох разів.

Президенти США і Росії дуже довго обговорювали питання російського втручання в американські вибори. Фото: Корреспондент.Президент США Дональд Трамп "абсолютно" не повірив заяві російського президента Володимира Путіна про те, що Кремль не втручався в американські президентські вибори 2016 року. Про це сказав керівник апарату Білого дому Райнс Прібус в ефірі програми Fox News Sunday, пишуть Патріоти України з посиланням на видання The Hill.

"Ні, це не правда. Президент абсолютно не повірив заперечення президента Путіна", - сказав Прібус.

Він підкреслив, що Трамп приділив цьому питанню значний час під час його зустрічі з Путіним, торкнувшись його не менше двох разів.

"Це був не просто п'ятихвилинний фрагмент розмови, це була велика частина зустрічі", - зазначив Прібус.

Як повідомляли Патріоти України, Трамп заявив, що питання про зняття санкцій з РФ не буде обговорюватися до вирішення проблем України та Сирії.

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...