Не просто камені з неба: "Головний шпигун Америки" розповів, що чекає Путіна в разі вторгнення в Україну

Вторгнення в Україну коштуватиме Росії дуже дорого і не принесе ніякого зиску. Про це розповів ветеран ЦРУ Джек Девайн, якого називають "головним шпигуном Америки", повідомляють Патріоти України.

"У Росії є ядерна зброя, танки, потужна армія. Відкрита війна з Росією буде коштувати Україні дуже дорого. Але я пам’ятаю ситуацію в Афганістані у 80-ті. Росіяни вторглися туди, а з часом все це стало для них занадто дорого. Вторгнення - дуже дорогий проект і він не може тривати довго. Якби я був в Москві, я б сказав: дивіться, вторгнення Росії в Україну буде не просто дорогим, але і безуспішним", - пояснив він.

"Ніхто не буде підтримувати того, хто не готовий постояти за себе. Америка наразі дуже сконцентрована на свої проблемах - на тероризмі. Як Україна презентує себе світові - критично важливо, - сказав ветеран ЦРУ. - Якби мені сказали, що Україні потрібна порада, я б сказав, що потрібно бути сильним не тільки у військовому аспекті, але потрібно зміцнювати усі інститути - це ваш найкоротший шлях до успіху. Я б хотів сказати, що є простий рецепт, але його немає".

На його думку, головна мета Володимира Путіна - спробувати відвоювати більшу роль на світовій сцені. І саме це несе найбільшу загрозу Україні. "Його агресія щодня зменшує його шанси стати частиною світового співтовариства. Як звичайний громадянин я казав, що Росія розуміє силу. Україна повинна бути сильною і ми повинні бути сильними поряд із нею", - зазначив експерт.

Джерело: ТСН.ua

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...