Не просто так: На параді до Дня незалежності українцям підготували сюрприз

На парад вийдуть міністри оборони 9 країн, заступник міністра оборони ще однієї країни і безліч офіційних гостей і делегацій.

Фото: УП

Міністерство оборони підготувало сюрприз глядачам військового параду, який пройде 24 серпня в Києві на День незалежності. Про це повідомив у Facebook помічник міністра оборони Юрій Бірюков, передають Патріоти України.

"Головний сюрприз все ще в секреті", - написав він.

При цьому Бірюков розповів інші подробиці заходу. За його словами, наступного вівторка, 22 серпня, пройде генеральна репетиція параду. У ній вперше візьмуть участь військові з 10 країн, 9 з яких є членами НАТО.

"Офіційно. Парадні розрахунки (взводного розміру): Великобританія, Грузія, Канада, Литва, Молдова, Польща, США. Знаменної групи: Латвія, Румунія, Естонія. Всього: 231 військовослужбовець", - розповідає він.

Крім того, зазначив помічник міністра, на парад вийдуть міністри оборони 9 країн, заступник міністра оборони ще однієї країни і безліч офіційних гостей і делегацій.

Хочуть викликати паніку: Росіяни розганяють у ТikТok фейк про нібито підготовку наступу на Харків та Суми

середа, 24 квітень 2024, 14:56

Російські пропагандисти розганяють черговий фейк у соціальних мережах. Росіяни намагаються налякати українців нібито підготовкою до наступу на Харків та Суми, передають Патріоти України з посиланням на Центр протидії дезінформації у Telegram. Пропаганд...

Є особливий інтерес: Чеченська Республіка посилює співпрацю з Іраном, - ISW

середа, 24 квітень 2024, 14:52

Чеченська Республіка намагається поглибити зв'язки з Іраном на тлі інтенсифікації двосторонньої співпраці між Росією та Іраном у сфері безпеки. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти України. Депутат Де...