Не рекомендую Трампу співпрацювати з РФ - голова Пентагону

Новому президенту США потрібно протистояти розширенню російської агресії, вважає Ештон Картер.

Ештон Картер. Фото:dt.ua

Глава Пентагону Ештон Картер рекомендуватиме новообраному президенту США Дональду Трампу не відновлювати співпрацю з Росією, поки вона не почне робити "правильні речі". Про це Картер розповів в інтерв'ю американському телеканалу CBS, зазначають Патріоти України.

За словами Картера, найбільш агресивно Росія поводилася в Європі, зокрема, в Україні і Грузії. Новому президенту США потрібно протистояти розширенню російської агресії, вважає глава Пентагону.

Він нагадав, що перед тим, як втрутитися в сирійський конфлікт, Росія обіцяла боротися з тероризмом і "допомогти прибрати президента Сирії Башара Асада", але жодна обіцянка не була виконана.

Виходячи з цього, Картер зазначив, що при новому президенті американцям не потрібно "асоціювати себе з росіянами".

Хоча вибори все одно нелегітимні: США визнають Путіна "президентом" РФ

понеділок, 6 травень 2024, 22:15

Сполучені Штати не будуть направляти представника на так звану «інавгурацію» російського диктатора Володимира Путіна, яка відбудеться 7 травня. Про це на брифінгу повідомив речник Державного департаменту США Метью Міллер, передають Патріоти України. Зо...

Сі Цзіньпін дав гучну обіцянку Макрону щодо війни в Україні

понеділок, 6 травень 2024, 22:01

Керівник Китаю взяв на себе зобов'язання утриматися від продажу Росії будь-якої зброї і буде суворо контролювати експорт товарів подвійного призначення. Про це заявив президент Франції Еммануель Макрон, повідомляють Патріоти України з посиланням на Le ...