"Не скажу, що я хочу ... але якщо треба - я зроблю це": Савченко заявила про готовність стати президентом України

Однак висловила сумнів, що українці можуть голосувати не за гречку.

Надія Савченко. Фото: ЖЖНародний депутат України, льотчиця Надія Савченко готова стати президентом України, "якщо цього захоче народ". Про це вона сказала під час прес-конференції в Києві, повідомляють Патріоти України.

За її словами, вона не виключає такої можливості, незважаючи на те, що її головне бажання "знову літати". При цьому льотчиця зазначила, що український народ ще не навчився "голосувати не за гречку".

"Я просто ще не зовсім вірю, що у нас вже люди навчилися голосувати не за гречку. Я, чесно кажучи, не скажу, що я хочу ... але якщо треба - я зроблю це, пройду цей шлях і буду працювати з віддачею" , - сказала Савченко.

Пізніше нардеп пояснила, що не готова "йти на Банкову вже завтра", оскільки вона до цього ще не готова. "Коли до цього дійде, і народ попросить - тоді я буду там (на посаді президента - ред.). Однак якщо народ вийде на Майдан і попросить мене піти - я не буду триматися за крісло", - підкреслила Савченко.

Наводив російські ракети та дрони на місто: СБУ затримала у Дніпрі айтішника-зрадника

четвер, 18 квітень 2024, 11:44

Контррозвідка Служби безпеки України (СБУ) затримала російського інформатора у Дніпрі, який намагався виявити вогневі позиції українських зенітно-ракетних комплексів протиповітряної оборони. Про це повідомляє СБУ у Telegram, передають Патріоти України....

Відпрацювали влучно: Розвідники знищили техніку та польовий склад РФ на Запорізькому напрямку (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 10:57

Українські розвідники знищили до десяти одиниць техніки та польовий склад російських військових. Такі результати ГУР показало лише за дві доби, передають Патріоти України. "Горять "УАЗи" і "КамАЗи", пікап з туреллю (турельна установка, - ред), бензовоз...