Не США: Муженко розповів, яка країна може допомогти Україні у навчанні військових

Натомість Україна, зазначив начальник Генштабу, може запропонувати європейським країнам "обмін досвідом, здобутим в протистоянні з російською агресією".

Віктор Муженко. Фото:112.ua

Чехія може надати Україні допомогу в навчанні і тренуванні українських військових. Про це заявив начальник Генерального штабу Збройних сил України Віктор Муженко, передають Патріоти України з посиланням на Радіо Свобода.

Таку заяву Муженко зробив 9 червня після засідання начальників генеральних штабів армій країн "Вишеградської четвірки", яка відбулася в Чехії, повідомили чеські ЗМІ.

За словами Муженка, напрямком, за яким може розвиватися співпраця між українською армією і збройними силами країн "Вишеградської четвірки" "є реформа логістичного забезпечення Збройних сил України".

Україна, зазначив він, може запропонувати європейським країнам "обмін досвідом, здобутим в протистоянні з російською агресією".

Можливість співпраці між Україною і Чехією підтвердив і начальник Генерального штабу армії Чехії Йозеф Бечварж.

Москва заскочена зненацька. Стратегія ППО РФ не розрахована на українські технології, — Newsweek

субота, 27 квітень 2024, 5:58

Найгірше щодо загрози з неба для держави-агресора тільки починається. Росії терміново треба переглядати концепцію протиповітряної оборони. Однак швидко це не вийде, навіть якщо вдасться намацати правильні рішення. За словами аналітика RAND Маттіаса Еке...

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...