"Не тільки Донбас": Терорист Прилєпін заявив, що марить окупацією всієї України

Письменник Захар Прилєпін, який воював на боці терористів "ДНР", зробив безглузду заяву про те, що Росія не тільки не має наміру повертати Україні тимчасово окупований Донбас, а й націлена на приєднання до себе решти її територій, повідомляють Патріоти України.

Він також наголосив, що доля окремих районів Донецької та Луганської областей нібито була вирішена ще на самому початку російської агресії і питання їхнього звільнення від кремлівських загарбників ніколи не виникало. Своєю нав'язливою та вельми неадекватною ідеєю насадження "русского мира" в Україні Прилєпін поділився у статті для "Сноба".

"Наші ефективні менеджери гроші рахувати навчилися, і не для того чотири роки не давали Донбасу загинути і померти з голоду, щоб узяти його і Києву повернути на блюдечку", - самовпевнено висловився терорист, який утік із лав однодумців.

Разом із тим, він додав, що оптимальним для Росії варіантом є автономізація Донбасу, в рамках якої злочинний кремлівський режим нібито має намір постійно шантажувати Україну.

"Автономний Донбас - всього лише можливість і надалі шантажувати київську владу, тримаючи за допомогою цих територій Україну за - виберіть собі частину тіла за смаком - за кадик, за хвіст, за ребро або ще за щось, більш хворобливе", - грубо та самовпевнено висловився пропагандист Прилєпін.

Підсумовуючи свої нездорові імперські роздуми, він наголосив, що питання долі "Л/ДНР" абсолютно не хвилювало б окупантів, якби від цього не залежали їхні подальші дикі плани про широке збройне вторгнення до незалежної держави.

"Який зиск Москві і Кремлю у "ДНР" і "ЛНР" у нинішньому їх вигляді - коли питання стоїть значно ширше. Питання це банальне: Росія не може дозволити собі мати по сусідству величезну, сорокамільйонну державу з ворожою владою. Поки Київ буде безрезультатно намагатися пришити Донбас назад до України, Росія буде приєднувати всю Україну до Донбасу", - зарозуміло підсумував письменник-терорист, намагаючись видати бажане за дійсне.

У Путіна особливий план: Армія РФ може почати великий наступ на Україну під час саміту НАТО, - Atlantic Council

середа, 24 квітень 2024, 17:50

Росія розпочала свою третю велику хвилю мобілізації в очікуванні майбутньої весняно-літньої кампанії. Президент Росії Володимир Путін 31 березня підписав указ про початок чергового призову на строкову військову службу, встановивши плановий показник до ...

"Камыш горит" - нарешті долетіло": У Маріупольському районі завдано удару по скупченню офіцерів РФ

середа, 24 квітень 2024, 17:30

У Маріупольському районі прилетіло по скупченю російських офіцерів, є двох- та трьохсоті. Про це повідомляє радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, передають Патріоти України. За його слова, влучання сталося у ніч проти 24 квітня у с. Бабах-Тарама. ...