Не тільки Трамп: Асад зустрінеться з Кім Чен Ином

Товариш Ким, за деякими повідомленнями, давно поставляє зброю кривавому колезі.

Башар Асад. Фото: Рейтерс.

Лідер Північної Кореї Кім Чен Ин планує зустрітися з президентом Сирії Башаром Асадом. Про це повідомляє CNN з посиланням на північнокорейське державне інформаційне агентство KCNA, передають Патріоти України.

Повідомляється, що Асад відвідає Північну Корею. У повідомленні не вказується дата проведення зустрічі, і сирійські державні ЗМІ також досі не повідомили про запланований візит. Якщо зустріч відбудеться в Пхеньяні, це буде перший раз, коли світовий лідер відвідає Кім Чен Ина в столиці.

В очікуванні зустрічі з лідером Північної Кореї Асад прийняв вірчі грамоти від посла країни в середу, зазначає агентство. У повідомленні йдеться, що Асад заявив, що "вітає чудові події на Корейському півострові, викликані видатним мудрим керівництвом Кім Чен Ина", а також висловив упевненість, що "він досягне остаточної перемоги у справі возз'єднання Кореї".

Також в повідомленні йдеться про тісні зв'язки між двома країнами і наводиться цитата Асада, що Сирія "повністю підтримає політику" північнокорейського керівництва.

"Камыш горит" - нарешті долетіло": У Маріупольському районі завдано удару по скупченню офіцерів РФ

середа, 24 квітень 2024, 17:30

У Маріупольському районі прилетіло по скупченю російських офіцерів, є двох- та трьохсоті. Про це повідомляє радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, передають Патріоти України. За його слова, влучання сталося у ніч проти 24 квітня у с. Бабах-Тарама. ...

Це був фальстарт? У Раді відреагували на скандальне рішення МЗС щодо консульських послуг для чоловіків

середа, 24 квітень 2024, 17:25

Рішення МЗС щодо призупинення надання консульських послуг для чоловіків за кордоном в Раді вважають антиконституційним і таким, що не відповідає ухваленому раніше закону про мобілізацію. Про це в коментарі "РБК-Україна" розповіли джерела в профільному ...