Не відкрутиться: Британський суд відправив за грати колишнього банкіра Путіна

Підставою для винесення вироку суду став продаж автомобілів Rolls-Royce і Bentley і виведення отриманих за них грошей до Франції.

Путінський банкір Сергій Пугачов. Фото:zn.ua

Високий суд Лондона засудив до двох років позбавлення волі колишнього сенатора і екс-власника "Межпромбанка" Сергія Пугачова, який входив в оточення президента Росії Володимира Путіна. Про це в п'ятницю, 12 лютого, повідомляє російське агентство РБК, передають Патріоти України.

Відзначається, що підставою для винесення вироку суду став продаж автомобілів Rolls-Royce і Bentley і виведення отриманих за них грошей до Франції.

За неповне розкриття Пугачовим інформації про спробу Ігоря Алтушкіна (володіє 80% акцій Російської мідної компанії. - ред.) придбати Єнісейську промислову компанію (ЄПК входила в Об'єднану промислову корпорацію Пугачова. - ред.), суд призначив бізнесменові 20 місяців в'язниці.

Сам Пугачов має намір оскаржити вирок в Європейському суді з прав людини. "Вердикт британського суду не має для мене ніяких правових наслідків. Проте я маю намір подати скаргу до Європейського суду з прав людини", - сказав він.

На концерті Кобзона аншлаг, у ворога масова утилізація бронетехніки: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 30 квітня

вівторок, 30 квітень 2024, 7:53

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 30.04.24 орієнтовно склали:

Свій план: Кім Чен Ин розраховує відновити економіку КНДР завдяки зв’язкам з Росією, - FT

вівторок, 30 квітень 2024, 7:44

Президент Північної Кореї Кім Чен Ин намагається посилити зв’язки з Росією для відновлення економіки КНДР. Відносини російського диктатора Володимира Путіна та Кім чен Ина значно зміцнилися після початку повномасштабного вторгнення Росії до України. П...