Не відкрутиться? Савченко загрожує довічне ув’язнення, - прокурор

Обставини, що дають право обґрунтовано підозрювати Савченко у вчиненні правопорушень, підтверджуються доданими матеріалами, заявили в суді.

Фото: svoboda.org

Підозрюваній у підготовці державного перевороту і терактів нардепу Надії Савченко загрожує до 15 років ув’язнення або довічне ув’язнення з конфіскацією майна. Про це у Шевченківському суді заявив прокурор Головної військової прокуратури Олександр Банник, повідомляють Патріоти України.

Клопочучи про обрання запобіжного заходу у вигляді арешту для Савченко, він перерахував статті, вчинення злочинів за якими їй інкримінують, і зазначив, що в разі доведення вини Савченко загрожує покарання аж до по життєвого ув’язнення.

"Обставини, що дають право обґрунтовано підозрювати Савченко у вчиненні правопорушень… підтверджуються доданими матеріалами. Це дає достатньо підстав підозрювати Савченко у вчиненні злочинів, за які передбачено покарання у вигляді позбавлення волі до 15 років, або довічного позбавлення волі з конфіскацією майна або без такої", - сказав Банник.

Як відомо, раніше про те, що Савченко може загрожувати "найвища міра покарання" говорив генпрокурор Юрій Луценко під час зачитування подання на Савченко у ВР. "Для тих, хто нібито перевіряв пильність СБУ – перевірили, вона на місці, – передбачено найвищу міру покарання", - сказав 22 березня Луценко.

У ворога за добу значно поменшало артилерії та автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 24 квітня

середа, 24 квітень 2024, 7:54

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 24.04.24 орієнтовно склали:

Тікай, Федорович, тікай... На головному пропагандистськоу телешоу путіна раптово рознесли Януковича

середа, 24 квітень 2024, 6:24

На росТБ пропагандисти договорилися до того, що Янукович також був фашистом й русофобом. Його обзивали останніми словами, хоча самі просували цю кандидатуру. Про це говорить журналіст Денис Казанський. Один із гостей ефіру, який перейшов на бік ворога,...